Trump Ve Teknoloji Liderleri Bir Araya Gelecek!

Trump Ve Teknoloji Liderleri Bir Araya Gelecek! Trump Ve Teknoloji Liderleri Bir Araya Gelecek! 33833

Amerikan Başkanı Trump ve teknoloji liderleri sonunda bir araya geliyorlar. Seçim sürecinde bir hayli karışık giden gündem içerisinde teknoloji alanına yönelik yorumlarını esirgemeyen Trump, önde gelen şirketlerin yöneticileri ile Çarşamba günü görüşmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz aylarda tüm dünyanın gözü Amerika’daydı. Başkanlık seçimlerinde aday olan Donald Trump ve Hillary Clinton arasında çekişme bir hayli ilginçti. Kim başkan olacak sorusunun cevabı ise Trump olmuştu. Ancak seçim gezileri esnasında Trump ile Facebook, Apple gibi şirketlerin arasında soğuk rüzgarlar esiyordu. Başkanın söylemleri şirketlerin politikaları ile örtüşmeyince ortaya garip bir durum çıkmıştı.

Ntv.com.tr’de yer alan habere göre taraflar Çarşamba günü New York’ta bir araya gelme kararı aldı. Belirtmemiz gerekiyor ki başkanlık koltuğunda halen Barack Obama oturuyor. Buna rağmen Trump politikalarına şimdiden başlamak istiyor. Bunun için ilk adımı da atmış oldu.

gma Trump Ve Teknoloji Liderleri Bir Araya Gelecek! Trump Ve Teknoloji Liderleri Bir Araya Gelecek! gma e1481558285511

Haberde yer alan diğer detaylar ise şu şekilde: Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Apple’ın CEO’su Tim Cook ve Google’ın CEO’su Larry Page gibi isimler katılacak. Ayrıca Amazon ve Intel gibi ünlü firmaların yetkilileri de orada olacak.

Şirket CEO’larının ve Donald Trump’ın yer alacağı görüşmede birçok konu ele alınacak ayrıca Trump’ın başkanlığı kazanmasına yönelik tebrik mesajlarının iletilmesi bekleniyor.

Yöneticiler cephesinden gelecek tekliflerden bir tanesinin imalat sektörüne yönelik vergi indirimi olabileceği konuşuluyor. Bu konuda Trump’ın görüşlerini merak eden firma yöneticilerinin alacağı cevap şimdiden merak ediliyor. Görüşmede bunlara ek olarak önümüzdeki yıllarda teknoloji alanında yapılması gerekenler ve atılacak adımlara yönelik değerlendirmelerde yer alacak.

Çarşamba günü New York’ta gerçekleşecek toplantı Trump ve firma yöneticileri arasındaki ilişkinin sağlamlaşması adına bir hamle olarak görülebilir. Toplantıdan çıkacak kararlar ve yapılacak kararlar ise dünyanın pek çok kesimi tarafından ilgiyle takip ediliyor olacak.