2016 Yurtdışı Gümrük Limiti

2016 Yurtdışı Gümrük Limiti 2016 yurtdışı gümrük limiti 2016 Yurtdışı Gümrük Limiti yurtdisi alisveris siteleri

2015 yılında yurtdışından alışveriş sayısı oldukça arttı. 2016 yurtdışı gümrük limiti sınırlamalarında ya da fiyatlarında herhangi bir değişiklik tasarısı ya da önerisi şuan için yok. Ancak 2015 yılına da girdiğimizde değişiklikler ocak ayının ortalarında olmuştu. 2016 yurtdışı gümrük limiti yine bir değişim yaşar mı şuan için bir bilgi yok.

Ancak bir orantı yaptığımızda 2015 yılında yurtdışından yapılan alışveriş sayısı diğer yıllara nazaran oldukça fazla. Hatta bu fazlalığı size şöyle anlatayım. O kadar fazla bir alışveriş ve yüklenme oldu ki. Ayakkabının önüne geçebilmek adına, ayakkabı firmaları mahkemelere başvurdu, gümrükte ayakkabılarımız bekledi ve ayakkabılara vergiler yazıldı teslim edilmedi v.s bu tür sorunlar daha önceki yıllarda asla yaşanmamıştı. Bu olaylar gösteriyor ki 2015 yılında yurtdışından alışveriş yapılma oranı gerçekten yüksek. Özellikle ayakkabı siparişleri firmaların gerçekten büyük oranda canını sıktı.

[ads2]

Bunlar göz önüne alındığında yine bir değişiklik olabilir gözüyle bakıyorum olaya. Çünkü yeni yılda internet alışverişi konusunda büyük değişiklikler yenilenmeler ve kanun eklemeleri çıkacak. Vergi kaçırmayı önlemek için ekonomi bakanı internet satışlarında değişiklik yapacağını dile getirdi.

 

2016 yurtdışı gümrük limiti hakkında değişiklik olur ise sizlere bildireceğim. Şuan için bir gelişme yok arkadaşlar.

[ads2]

Sitemiz  forum.bilgedefteri.net adresinde bir forum sitesi kurduk. Yurtdışı alışverişi hakkındaki sorun ve sıkıntılarını buradan diğer alışveriş severler ile paylaşabilirsiniz. 2016 yurtdışı gümrük limiti yine forum üzerinden de bildirilecektir.

[ads1]

2016 Yurtdışı Gümrük Limiti 2016 yurtdışı gümrük limiti 2016 Yurtdışı Gümrük Limiti yurtdisi alisveris siteleri 1024x639

2016 Yurtdışı Gümrük Limiti