2017 Yılında 5 Bin Koruyucu Alımı Yapılacak

2017 Yılında 5 Bin Koruyucu Alımı Yapılacak 2017 Yılında 5 Bin Koruyucu Alımı Yapılacak 2017 Yılında 5 Bin Koruyucu Alımı Yapılacak 479129

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Hakkari ve Yüksekova’da ziyaretlerde bulundu. İçişleri Bakanımız, Valilik’te yaptığı açıklamada, “Vatan toprağını bu eşkıyalardan temizlemekte kararlıyız. Bu milletin canını yakanları yakacağız” dedi.

Bakan Süleyman Soylu, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısına ilişkin açıklamalarda yaptı. Soylu şunları söyledi:

“BU TOPYEKÜN BİR MÜCADELEDİR”

Ülkenin ekonomisi, turizmi de bu terörün mağdurudur. PKK’nın son durumunu iyi analiz etmek gerekir. Bu örgüt esasen bir tükeniş içindedir. En büyük gelir kaynağı uyuşturucu ticaretinde darbe yemiş, örgüte katılım en düşük düzeye gerilemiştir. Bir tükeniş girdabı içine girmiştir. Ne Ortadoğu’daki karışıklık ne de girdikleri ilişkiler bu tükeniş girdabını geriye çevirmeyecektir.

Devletin atacağı her adım halkın desteğine muhtaçtır. Bu bir topyekun mücadeledir. PKK sempatizanları, baskı yapanları polise ve jandarmaya ihbar edin. Bu irinden ülkeyi kurtaracağız. Örgütün tepesinde sefahat içinde yaşayan bu ölüm makinelerine bu yaptıklarının hesabını soracağız.

“BU MİLLETİN CANINI YAKALNARI YAKACAĞIZ”

Teröre destek veren, yapan her kim varsa onun karşısındayız. Onunla mücadele etmek durumundayız. Vatan toprağını bu eşkıyalardan temizlemekte kararlıyız. Bu milletin canını yakanları yakacağız.

KORUYUCU ALIMINDA YAŞ ORTALAMASI 32’YE DÜŞÜRÜLECEK

Bugün korucu yaş ortalamamız 42. Bu yaş ortalamasını 32’ye düşürmektir. Bu noktada yaklaşık 20 bin yeni korucumuzu da bu mücadele içinde olacağını ifade etmek isterim.[ads2]

“YENİ BİR KALKINMA HAMLESİ”

Terörden etkilenen illerle ilgili yeni bir kalkınma hamlesi yaşayacağız. En önemli talepleri iş. Burada fabrikaları yenileyeceğiz, devletimiz fabrikaları yapıyor, ekipmanları temin ediyoruz, çalışanların SGK ödemelerinin tamamını gerçekleştiriyoruz, istihdam alanı açıyoruz. Bizim görevimiz insanımızı işle, aşla, huzurla buluşturmaktır. Yeni bir kalkınma hamlesinin eşiğindeyiz.